Добре дошли в страницата на ЛЕВ СЕКЮРИТИ ГРУП
Връзка с нас: +359 2 91 166, +359 2 952 15 61

Монасите от ШАОЛИНКогато гледате монасите от Шаолин на живо, трябва да забравите за всички човешки закони и логически разсъждения, защото това, което те демонстрират, е извънземно и прилича на илюзия...

Двучасовият спектакъл „Монасите от Шаолин - мистичната сила на кунг фу“ в изпълнената с възторжена публика зала 1 на НДК показа, че за хората не би трябвало да има граници на възможностите.

А тайният свят на китайските монаси и тяхната сила е плод на дългогодишни усилия и запазени през вековете традиции - такъв е светът на 20-те монаси и майстори, водени от своя 75-годишен учител.

Мероприятието премина без инциденти!
Предотвратен обир

 
На 03.11.2015 г. в 22.07 ч., организирана група крадци, специализирана в обирите на жилища, прави опит за проникване в обект в кв. Лозенец, охраняван от "ЛЕВ Секюрити Груп".
След задействане на алармената система, патрула на СОТ реагира за 2 минути, крадците напускат обекта, а обира е предотвратен. 
Нанесените щети от опита за проникване, са покрити от бонус застраховката предоставена на клиента, от "ЛЕВ Секюрити Груп".


Беглика Фест 2015


В края на август местност Батлъбоаз, Западни Родопи, се превръща в дом на сътворяването, преплитащо творчество, радост от живота и прогресивно мислене. Чрез взаимовръзката между отговорност и свобода БЕГЛИКА ФЕСТ 2015 изследва непрекъснатото взаимодействие личност - общност в стремеж към живот в хармония с природата.
БЕГЛИКА ФЕСТ 2015 обещава да бъде богат на нюанси бленд с естествен дъх и цвят на утихващо лято между музикални вечери от междукултурни ритми и форумни дни на дискусия и взаимодействие с прогресивни мисло-дейци на глобалното ни общество.

Охраната на фестивала бе поверена на екипа на "ЛЕВ Секюрити Груп".

Transfiguration Festival 2015

В дните от 6-ти до10-ти август включително се проведе музикално и културно-образователно мероприятие с наименование“Фестивал Трансфигурейшън” в старата част на с.Долен. Фестивалът има основно музикална насоченост, като се планират концерти на редица изпълнители на фолклор и модернизиран фолклор от Балканите.

Долен се намира в Западни Родопи, в община Сатовча, на 28 километра източно от Гоце Делчев. Заради богатата си история и съхраненото архитектурно наследство, селото е обявено за архитектурен и исторически резерват. В него има 350 традиционни родопски къщи, покрити с тикли (каменни плочи). То е наследник на стари тракийски махали, чиито останки и днес могат да се видят в района на Долен. Съхранени са и тракийските лозя, ползвани чак до края на българското Възраждане. Селото се намира на стар римо-тракийски път, свързвал Драма с Тримонциум.

Охраната на фестивала е осъществена от екипа на "ЛЕВ Секюрити Груп". През целия фестивал не бяха констатирани произшествия и инциденти. Специални благодарностти на Цветан Хаджийски, един от организаторите на фестивала, за оказаното съдействие и професионализма.

Ще се видим догодина. 

logo-bg

„Лев Секюрити Груп” АД е фирма с 20 годишна история, специализирала дейността си в сферата на корпоративната и лична сигурност. С познатото до момента име „Спартак Секюрити” АД дружеството е синоним на доверие и сигурност за многобройните си партньори и клиенти.

Връзка с Нас:

Мониторинг център:
02 958 5817, 0897 885 979

Дежурна част:
02 952 2879, 0897 885 965

Техническа поддръжка:
0897 885 973

Адрес:
гр. София 1408, ул. Капитан Тодор Ночев №30

Последни новини: