Добре дошли в страницата на ЛЕВ СЕКЮРИТИ ГРУП
Връзка с нас: +359 2 91 166, +359 2 952 15 61

Кариери

Да развивате кариерата си е важно. Да реализирате представата си за да развивате кариерата си е важно. Да реализирате представата си за пълноценна и добре възнаградена работа е още по-важно. За да постигнете това ви е необходима среда, която ви стимулира да разгърнете потенциала си. И ние предлагаме това.

Ние подкрепяме и стимулираме хората, които са отдадени на работата си. Успешните служители на „ЛЕВ Секюрити Груп“ АД приемат нашите ценности, придобиват опит и знания, прилагат своя талант и усъвършенствате уменията си.

„ЛЕВ Секюрити Груп“ АД дава възможност и свобода на своите служители да реализират потенциала си, да поемат отговорност, да творят и да знаят, че техния принос е ценен.

Ако сте подготвени да градите и напредвате в кариерата си, можете да откриете при нас професионални предизвикателства, обучение на работното място и съвременни практики.

Моля, погледнете свободните позиции в момента. Ако не откриете подходяща длъжност за Вас, можете да кандидатствате без обявена свободна работна позиция, като направите автобиография или изпратите Вашите документи на адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. . Така вашата кандидатура ще бъде включена в база данни и ние ще се свържем с Вас в случай, че някоя от вакантните позиции, които „ЛЕВ Секюрити Груп“ АД предлага, отговаря на Вашите интереси.

Желаем Ви успех!

logo-bg

„Лев Секюрити Груп” АД е фирма с 20 годишна история, специализирала дейността си в сферата на корпоративната и лична сигурност. С познатото до момента име „Спартак Секюрити” АД дружеството е синоним на доверие и сигурност за многобройните си партньори и клиенти.

Връзка с Нас:

Мониторинг център:
02 958 5817, 0897 885 979

Дежурна част:
02 952 2879, 0897 885 965

Техническа поддръжка:
0897 885 973

Адрес:
гр. София 1408, ул. Капитан Тодор Ночев №30

Последни новини: