Добре дошли в страницата на ЛЕВ СЕКЮРИТИ ГРУП
Връзка с нас: +359 2 91 166, +359 2 952 15 61
  • Комплексни професионални решения в сферата на индивидуалната и корпоративна сигурност, /планиране, подготовка и провеждане на комплексни охранителни мероприятия за
    Read More
  • Физическа охрана на обекти, лица, и имущество (въоръжена и невъоръжена) на територията на цялата страна, лична охрана и VIP
    Read More
  • Проектиране и инсталация на високотехнологични системи за сигурност, /планиране и изграждане на индивидуални системи за сигурност, съобразени със степентта
    Read More

Ние се грижим за вашата сигурност!

Проект - схема, монтажа на оборудването във вашият дом!

Датчик за входни врати

магнитен контакт /МУК/, поставя се на вратите и прозорците. При непозволено проникване в oбекта алармата се активира и Екипите на Лев Секюрити реагират.


Датчик за движение

детектор за движение, поставя се в помещенията и при неразрешен достъп алармата се активира и Екипите на Лев Секюрити реагират.

 

Датчик за счупено стъкло

електронен детектор, който реагира при звук от счупване на стъкло. Спомага за бързата реакция на патрулите още преди нарушителя да е влязъл в Обекта.

Паник бутон

преносимо устройство предназначено да сигнализира на Дежурните Екипи, че съществува опастност за хората или имущество в Охранявания Обект.


Датчик за пожар

детектора се поставя на тавана и сработва при наличие на дим или огън в Охранявания Обект. Ще уведоми незабавно противопожарната служба и Вас.


Датчик за наводнение

детектор на пода, реагира при наличие на вода и защитава от потенциално наводнение. Дежурния Център ви уведомява незабавно. 

logo-bg

„Лев Секюрити Груп” АД е фирма с 20 годишна история, специализирала дейността си в сферата на корпоративната и лична сигурност. С познатото до момента име „Спартак Секюрити” АД дружеството е синоним на доверие и сигурност за многобройните си партньори и клиенти.

Връзка с Нас:

Мониторинг център:
02 958 5817, 0897 885 979

Дежурна част:
02 952 2879, 0897 885 965

Техническа поддръжка:
0897 885 973

Адрес:
гр. София 1408, ул. Капитан Тодор Ночев №30

Последни новини: